Waar kunnen wij u mee helpen?

Tuinonwerp en aanleg

Pakketten onderhoud tuin

Tuinonderhoud

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vaste hovenier, zodat de betrokkenheid met uw tuin en de aansluiting met uw wensen optimaal blijven. Uiteraard nemen we na afloop het groenafval met ons mee; we laten uw tuin altijd opgeruimd achter.
Ook ontzorgd worden in het onderhoud en geïnteresseerd in een prijsopgaaf voor uw tuin?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TUINONTWERP EN AANLEG (PARTICULIEREN)

In een vrijblijvend gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Aan de hand hiervan wordt een eerste tekening en calculatie gemaakt, geheel vrijblijvend. Uiteraard kunnen deze aangepast worden.
Samen met de klant kan er gekeken worden bij de leverancier welke materialen de klant aanspreekt. Nadat alles is uitgezocht en uitgewerkt kan de realisatie beginnen!
Tijdens de uitvoering blijft er altijd overleg met de klant.

Wij verzorgen het gehele traject rondom uw tuinaanleg. Om de aanleg in goede banen te leiden, zorgen we voor een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp. Hierin worden alle onderdelen, zoals tuinomheining, straatwerk, veranda’s, blokhutten, beplanting, vlonders, vijvers, waterpartijen en sproei-installaties, (led) verlichting in diverse soorten en maten inzichtelijk gemaakt. Tevens kunnen wij speeltoestellen leveren en plaatsen voor tuinplezier voor kinderen. Uiteraard wordt er gedurende het hele traject rekening gehouden met uw wensen. Uiteraard zal er indien gewenst een passend beplantingsplan gemaakt en in de praktijk gerealiseerd worden.

 

Particuliere tuinen

Uw ideale tuin ontworpen en aangelegd door onze tuinspecialisten.
De allround hoveniers van Cuvium zijn gespecialiseerd in het aanleggen van moderne, stijlvolle, eigentijdse tuinen. Uw tuin wordt zeer zorgvuldig en volgens het tuinontwerp aangelegd. Uw tuin wordt precies zoals u het had verwacht, of nog mooier.
Bij de oplevering van de tuin krijgt u van ons ook een tuinadvies hoe u het beste uw tuin kunt verzorgen, met name het eerste jaar. Naast het zelf onderhouden van uw tuin, kunt u ook Cuvium Hoveniers het tuinonderhoud laten doen. Wij zorgen er dan voor dat in alle jaargetijden uw tuin er goed verzorgd blijft uitzien.
Bent u benieuwd wat Cuvium Hoveniers voor ù kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin. Wij geven u graag een passend tuinadvies en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin. Wij geven u graag een passend tuinadvies.

Pakketten onderhoud tuin

Bij Hoveniersbedrijf Cuvium zijn alle vormen van tuinonderhoud mogelijk. Zo kan het zijn dat u wekelijks het gras gemaaid en maandelijks resterend onderhoud wilt hebben. Of wellicht dat u alleen tijdens uw vakantie uw tuin wilt laten onderhouden. Voor alle onderhoudswensen bieden wij voldoende mogelijkheden. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op met ons.

Onderhoudspakketten

7 dagen

Het weekpakket richt zich voornamelijk op tuinen met veel gras. De eigenaar van de tuin wenst in dit geval dat het gras wekelijks onderhouden wordt door een tuinman.

14 dagen

Bij het 14 dagen pakket komt elke 10 á 14 dagen de tuinman langs om alle beschreven werkzaamheden in de tuin uit te voeren. De werkzaamheden variëren van grasmaaien tot onkruid verwijderen in borders en bestrating tot bemesten en snoeien van de heg.

Maand

Bij het maandpakket komen wij 1 keer per maand langs om uw tuin te onderhouden. Denkend aan onkruid verwijderen uit bestrating en het schoffelen van de borders. Eventuele kleine verzakkingen herstellen in bestrating en verwijderen of verplaatsen  van beplanting

Voor- en najaar

Bij het voor en najaar pakket wordt de tuin klaargemaakt voor het voorjaar of de winter. Naar uw wensen verrichten wij de benodigde onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt de gehele tuin nagelopen door onze tuinman.
Speciale wensen (bijvoorbeeld het aanvullen van grond, bloembollen poten of perkgoedplanten) kunt u uiteraard ook door ons laten verzorgen.

CONTACT

Bel ons:  0614379898

Mail ons:  info@cuvium.nl